Sahabat

Sabtu, 7 Mei 2011

Hari Ibu

Dulu ketika Syadiyah masih dalam kindergarten di tadika Atfal, satu hari tu dia bawa balik something... apa bendanya?? ni ha gambarnya kat bawah ni...

2009 - depan

2009 - Belakang

2010

Tanda ingatan sempena Hari Ibu yang dia buat sendiri ketika di sekolah. Hehehe.. so touching.. pastu belanja dia ngan ayah dia mamam kat luar. Hehe.. Hari Ibu patutnya derang belanja ai.. tapi ai belanja diorang.. sebab hati senang dan terharu punya pasal.. hehehe.

Kepada anak2 yang masih punya ibu di luar sana.. bukan wang ringgit yang ibu harapkan.. tapi tanda anda mengingati mereka. Sudah saban hari dilupakan.. tak salah kalau sekali sekala kita tunjukkan tanda ingatan yang lebih dari biasa... semoga ibu rasa bahagia walau dengan hanya panggilan telefon. Semoga Allah memberkati semua ibu2 serta mereka yang ingin menjadi ibu tapi masih belum dimakbulkan Allah... Amiiiin.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Extra Cash with Heart Beat (Not against Nuffnang rules)

Assalamualaikum semua,

Ni nak sharing dengan semua mengenai satu lagi cara untuk menambah pendapatan. Seperti biasa.. iklan klik klik dapat duit. Hehehe. Setiap klik akan memberikan 4 sen di dalam akaun anda. Yang sangat penting yang perlu kita tahu ialah iklan ini tidak bercanggah dengan peraturan Nuffnang sebab Hearbeat bukan merupakan competitor. Perniagaan Nuffnang ialah pengiklanan manakala Hearbeat pula menjual cenderahati. So.. there's no conflict of interest.

Untuk mula memperolehi pendapatan, sila ikut step2 yang telah saya sediakan ye. Ikut betul2.. mesti boleh dapat. Tak susah mana pun. Hehe.

1) Untuk mula mendaftar, sila klik di banner di bawah ni dan satu tab/window baru akan dibuka yang membawa anda semua ke website Hearbeat. Ok. Klik dulu.Nak tau seterusnyaa??? Klik di Baca Seterusnya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...