Sahabat

Rabu, 27 April 2011

BESRAYA

Hari Ahad yang lepas daku pergi ke office sekejap untuk ambil few digital files. Seperti biasa.. memang wajib lalu highway depan office tu. Bila sampai je ke toll booth tu Syadiyah pun membaca.. "BESRAYA". Apa tu mama? Daku baru je nak buka mulut bila Syadiyah memotong dan kata..

"Oh ok Mama.. Syadiyah tahu. Dia tanya kita 'best ke raya' kan mama?" Heheheh

Aduhai Syadiyah.. seperti biasa.. memang interpretation dia sangat tidak disangka. Buat daku terfikir betapa naive nya kanak-kanak serta pandangannya terhadap dunia. No wonder mereka tak dapat bezakan antara yang bermanfaat untuk mereka dan yang tidak. Bagi mereka semuanya hendak dicuba dan "there will be no harm".

Dulu.. setiap hari daku cuba yakinkan Syadiyah.. bahawa tanggapan dia tu tidak benar. Namun semakin hari berlalu.. Syadiyah banyak menunjukkan padaku bahawa tidak ada salahnya kalau berharap that "there will be no harm".

2 ulasan:

  1. Memang best pun raya,kan syadiyah jelita...he h ehe

    BalasPadam
  2. Hehehe.. Kak Melur Jelita... raya memang best.. tapi dia punya misinterpretation tu yang tak berapa nak best.. muehehehehe

    BalasPadam

Extra Cash with Heart Beat (Not against Nuffnang rules)

Assalamualaikum semua,

Ni nak sharing dengan semua mengenai satu lagi cara untuk menambah pendapatan. Seperti biasa.. iklan klik klik dapat duit. Hehehe. Setiap klik akan memberikan 4 sen di dalam akaun anda. Yang sangat penting yang perlu kita tahu ialah iklan ini tidak bercanggah dengan peraturan Nuffnang sebab Hearbeat bukan merupakan competitor. Perniagaan Nuffnang ialah pengiklanan manakala Hearbeat pula menjual cenderahati. So.. there's no conflict of interest.

Untuk mula memperolehi pendapatan, sila ikut step2 yang telah saya sediakan ye. Ikut betul2.. mesti boleh dapat. Tak susah mana pun. Hehe.

1) Untuk mula mendaftar, sila klik di banner di bawah ni dan satu tab/window baru akan dibuka yang membawa anda semua ke website Hearbeat. Ok. Klik dulu.Nak tau seterusnyaa??? Klik di Baca Seterusnya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...