Sahabat

Isnin, 31 Januari 2011

Maher Zain Inshaallah Malay Version

Salam semua.

Daku ingin berkongsi video clip ini yang memperdengarkan nyanyian Maher Zain dalam bahasa melayu untuk lagu Insya-Allah. Hehe.. emosi nak dengar sebutan2 dia dalam bahasa melayu kan kan kan. Hehe.. meh kita dengar.Enjoy the video & song.... dan juga mesejnya yaaaa jangan lupa mesej tu penting. Hehehe.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Extra Cash with Heart Beat (Not against Nuffnang rules)

Assalamualaikum semua,

Ni nak sharing dengan semua mengenai satu lagi cara untuk menambah pendapatan. Seperti biasa.. iklan klik klik dapat duit. Hehehe. Setiap klik akan memberikan 4 sen di dalam akaun anda. Yang sangat penting yang perlu kita tahu ialah iklan ini tidak bercanggah dengan peraturan Nuffnang sebab Hearbeat bukan merupakan competitor. Perniagaan Nuffnang ialah pengiklanan manakala Hearbeat pula menjual cenderahati. So.. there's no conflict of interest.

Untuk mula memperolehi pendapatan, sila ikut step2 yang telah saya sediakan ye. Ikut betul2.. mesti boleh dapat. Tak susah mana pun. Hehe.

1) Untuk mula mendaftar, sila klik di banner di bawah ni dan satu tab/window baru akan dibuka yang membawa anda semua ke website Hearbeat. Ok. Klik dulu.Nak tau seterusnyaa??? Klik di Baca Seterusnya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...